O nama

Tvrtka MAGGDOSS d.o.o. za građenje, projektiranje i nadzor osnovana je 2007.g. tvrtka kao investitor i izvođač poznata po svojoj kvaliteti te jedinstveno pristupačnim cijenama.

MAGGDOSS d.o.o stvara ideje, daljnjeg projektiranja i investiranja u izgradnju novih poslovno - stambenih objekata, ideja koja teži stalnim inovativnim rješenjima, pronalaženjem načina  za što boljom kvalitetom i najpovoljnijom cijenom, zadovoljiti kupce i njihove zahtjeve.

Tvrtka  MAGGDOSS d.o.o.  ima jedinstven proizvod na tržištu nekretnina u RH, za svoje kupce nudi 5 godišnje dopunsko jamstvo na sve unutarnje radove kao i na svu opremu, aparate koje se ugrađuju.
Svojim kupcima nudimo opremanje i moderni dizajn interijera stana ili poslovnog prostora, a sve prema želji kupca.

Našim novim idejama stvaramo nova pravila u izgradnji poslovno-stambenih objekata, poznati smo po tome što jedini u RH u nove poslovno-stambene objekte koje gradimo ugrađujemo antiradonski plašt i vertikale za odvod  Radona, tako mislimo na zdravlje i kvalitetu života naših kupaca. Mi projektiramo i gradimo za budućnost.

Novi projekti MAGGDOSSA d.o.o. o kojima možete više saznati na web stranici: www.maggdoss.hr . nosi naziv projekt Malešnica 2.

Projekt Malešnica 2 predstavlja stambeni objekt s 20 stanova i 8 vanjsko parkirnih mjesta te 12 garažnih parkirnih mjesta.

 

Lightbox by Lokesh Dhakar